Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Marathon Natuurijs Zweden


Home Schaatsen Lulea

Schaatsen in Zweden betekent schaatsen in een muisstille weidse natuur Grote meren en zee-armen omzoomd door besneeuwde. Zweden is de ijzige droom van een toerschaatser Krakende koude winters en idioot veel meren bijna 100000 en rivieren Arvika - Het meer Glafsfjorden is een leuke plek om op. Op 2 maart 2024 komen hardlopers samen om deel te nemen aan de Sea-Ice Classic hardloop marathon op natuurijs Meer informatie Reisarrangement Zweeds Lapland is meer dan alleen. Mocht het licht op groen staan voor de eerste marathon op natuurijs dan ligt het draaiboek al klaar ongeacht waar en hoe laat er gereden gaat worden. NOORDLAREN ANP - Evert Hoolwerf heeft de tweede marathon op natuurijs in Noordlaren op zijn naam geschreven De schaatser van Reggeborgh was in de sprint sneller dan Jordy Harink en..


De eerste marathon op natuurijs is vanavond live te zien op de app en de website van Omrop Fryslân. WINTERSWIJK - In Winterswijk wordt vanavond de eerste schaatsmarathon op natuurijs van deze winter verreden. Kijk via deze link online de marathon op natuurijs in Winterswijk. Het marathonpeloton verplaatst zich van Winterswijk naar Noordlaren waar vanavond de tweede..


Marathon 09 jan 2024 Kijk hier live mee naar de eerste marathon op natuurijs in Winterswijk Marathon 24 dec 2023 Kom naar het Daikin NK Marathon op 1 januari 2024. MARATHONSCHAATSEN - De eerste marathon op natuurijs wordt vanavond in het Gelderse Winterswijk gereden Wie schrijft deze prestigieuze wedstrijd op zijn en haar naam. De eerste marathon op natuurijs wordt verreden in Burgum de ijsvereniging daar is het gelukt de welbekende 3cm ijs te hebben. De eerste marathon op natuurijs in 2022 wordt verreden in het Friese Bergum bij ijsvereniging Burgum Volg de marathonschaatswedstrijden via de livestream op Schaatsennl. De eerste marathon op natuurijs is vanavond live te zien op de app en de website van Omrop Fryslân De wedstrijd begint om 1900 uur Rond het middaguur kwam het verlossende telefoontje van..


Het zou zomaar kunnen zijn dat Haaksbergen de eerste marathon op natuurijs mag organiseren Vanmorgen werd op de ijsbaan 33 centimeter ijs. Haaksbergen en Winterswijk lijken deze week vooralsnog de voornaamste kandidaten voor de eerste marathon op natuurijs. Nieuws Live ANP NOS Schaatsen vandaag 1210 Primeur voor Winterswijk Dinsdagavond eerste marathon op natuurijs De eerste. De Winterswijkse IJsvereniging WIJV en de Haaksbergse ijsvereniging IJSCH hebben de KNSB gevraagd om de eerste marathon op. De eerste marathon op natuurijs van deze winter wordt mogelijk vanavond al gehouden Het gaat zoals verwacht tussen Haaksbergen en..



Home Schaatsen Lulea

Comments